Vendéglátás, catering

 

A Koktél Parádé helyszínén megrendezésre kerülő események teljes körű gasztronómiai kiszolgálását vállaljuk.

Legyen szó akár egy kis csipegetnivalóról, vagy egy svédasztalos vacsoráról, a Koktélparádéra mindig számíthat! Tekintse meg ajánlatainkat!

 

              

Minta menüink:
 
 
 
   Mini ételek, fingerfoodok: 
  • Caprese (olíva olaj, bazsalikom, mozzarella, paradicsom)
  • Prosciutto Cotto (olívaolaj, zöldsaláta, főtt sonka, paradicsom)
  • Salame picante (olívaolaj, lollo rosso saláta, pikáns szalámi,kaliforniai paprika)
  • Porchetta (göngyölt bőrös malacsült, rukkola, lilahagymalekvár, olívaolaj)
  • Pollo (aszaltparadicsommal töltött csirkemell, zöldsaláta, olívaolaj)
  • Taleggio (taleggio sajt, hibiszkuszos-almalekvár, saláta)

 

  Hidegtál:
  • Dióba forgatott francia camambert sajt,hideg burgonyasalátával és friss saláta díszítéssel
  • Olasz szalámik és felvágottak, pácolt hideg zöldségekkel
  • Friss zöldséghasábok 3 fajta krémmel tálalva (tonhalkrém, olívabogyós fetasajtkrém, paradicsomos humuszkrém)
  • Hideg fűszeres malackaraj vékonyra szeletelve, tojássalátával tálalva
  • Dupla csokis Brownie falatok, málnaraguval

 
 

 

  



 
      Svédasztalos ebéd/vacsora menü:
 
        Hideg előételek, fingerfoodok:
  • Kecskesajtos,pármai sonkás
  • Spanyol kolbászos búzacsirás kenyérkén
  • Tojáskrémes mini tekercs
  • Görög saláta üvegtálban bekeverve
        Leves:
  • Sütőtök krémleves pirított fenyőmaggal
        Meleg főételek chafingben tálalva:
  • Vajhal filé,citromos,petrezselymes mártásban
  • Göngyölt Mauritiusi csirke (csont nélküli) sült zöldségekkel
  • Baconben sütött mini sertésszűz érmék, mini steak burgonyával,mézes-mustáros mártással
        Desszert apró porcelán edénykékben:
  • Gesztenyepüré házi tejszínhabbal
  • Friss gyümölcsök házikészítésű túrókrémmel
     




Kérdése van? Segítünk! +36 30/407-35-89!
Tanulj velünk koktél készítést!
Mixer tanfolyamaink
Barista tanfolyamaink
A
j
á
n
l
a
t
k
é
r
é
s