Csapatépítő koktélkészítés

Napjainkban egyre több vezető tudja, hogy cégük hatékonyságát és sikerességét nagyban befolyásolja a munkatársak lelkesedése és elkötelezettsége. Ennek szinten tartása és növelése érdekében egyre nagyobb szerepet játszanak a különböző fejlesztő tréningek és csapatépítő programok, mely során az individualista alkalmazottakból együttműködő csapattagok válnak. 
 
A csapatépítő programajánlatunkban a közös koktélozás élményét adjuk a munkatársaknak, mely során, laza, oldott hangulatban kerülhetnek közelebb egymáshoz! Igény esetén, az est folyamán oktatóink egy rövid „előadás” során megtanítják a munkatársakat néhány koktél elkészítésére, majd a munkatársaknak is lehetőségük nyílik elkészíteni a saját koktéljaikat!
 
Amennyiben szeretnék, csapatversenyt is rendezhetünk a résztvevők közt, melyet kétféleképpen is le tudunk bonyolítani: Lehetséges az is, hogy a verseny során a csapatoknak a meglévő alapanyagokból kell koktélokat kitalálniuk majd közösen elkészíteniük. Ezen kívül a verseny akár úgy is játszható, hogy a versenyzők a már létező koktélok közül választanak és azok lekeverése kerül pontozásra. 
Természetesen mindez jó hangulatban, a bártender segítségével történik - a cél a humorosság és hangulat fokozása! 
 
Tapasztalataink alapján nagyon jó kedélyű, kellemes és vidám esték alakulnak ki!
 

Kérdése van? Segítünk! +36 30/407-35-89!
Tanulj velünk koktél készítést!
Mixer tanfolyamaink
Barista tanfolyamaink
A
j
á
n
l
a
t
k
é
r
é
s