Rendezvényhelyszínünk


A Koktél parádé bárja és rendezvényhelyszíne egyaránt alkalmas magán és céges rendezvények megtartására. Központi elhelyezkedése végett könnyen megközelíthető, akár Kálvin tér, akár a Corvin negyed irányából. 
 
A modern köntösbe bújtatott termeink számos variációban berendezhetőek: a széksorosan berendezett előadásoktól kezdve az álló és félálló rendezvényeken keresztül a teljesen kötetlen partykig.
A Mixer Akadémia helyszíne két külön helyiségből áll, melyek szükség szerint akár külön-külön vagy akár egyben is igénybe vehetőek. 
Az egyik helyiség 100 m2, ahol egy barista pult és egy mobil bárpult található. Itt a széksoros berendezésen túl, lenyitható bárasztalokkal, bárszékekkel, illetve padokkal és babzsákokkal lehet kombinálni a bútorzatot. A helyiség besötétíthető, így ideális prezentációkhoz, vagy akár táncos rendezvények megtartására, köszönhetően annak, hogy hangszigetelt, így a későre nyúló rendezvények esetén sem probléma a sokszor gondot okozó hangerő-szabályzás. 
A fenti helyiségben egy maximálisan felszerelt bárpult található, mely előtt alapesetben egy kávézó-szerűen, kisméretű körasztalokkal berendezett terület tartozik, mely teljes mértékben mobil, így az igényeknek megfelelően átrendezhető. 
 
Nézz körül nálunk ITT! (kattintásra előjön a virtuális túra)

Kérdése van? Segítünk! +36 30/407-35-89!
Tanulj velünk koktél készítést!
Mixer tanfolyamaink
Barista tanfolyamaink
A
j
á
n
l
a
t
k
é
r
é
s